avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Caietul de bani ai angajatilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Caietul de bani ai angajatilor

Buna ziua ,
Sa zicem ca lucram la un restaurant , pizzerie etc alimentatie publica .
1 .In caietul de bani , cine trebuie sa isi treaca banii ? Toti angajatii , inclusiv femeia de serviciu , portar, bucatari , ajutori de bucatari , cu toate ca ei nu incaseaza bani ? Patronul trebuie sa isi treaca banii in caiet ?
2. Am auzit tot felui de variante . Intrebarea este urmatoarea :
- Lucratorii Anaf au voie sa te controleze in buzunare , geanta ,masina personala , vestiar sau sa zicem control corporal ? Daca nu au voie , care este paragraful de lege care specifica acest lucru ?
- Ce obigatii au lucratorii ANAF cind vin in control ? Ce nu au voie sa faca ? Exista o lege pe care sa o citim si sa stim si noi .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ellena925 , utilizator 14:43, 9 Mai 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpozitarea bacsisului, declararea banilor proprii si dreptul de a perchezitiona pentru verificare Valias Valias WOW. Tocmai am citit despre aberatia cu impozitarea bacsisului. Pot sa trec peste faptul ca las bacsis unui chelner si 16 la suta ajunge la stat, pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf IancuMario IancuMario Buna seara, Ma confrunt cu o problema delicata ! Va rog sa ma ajutați !!! In urma cu 12 ani am lucrat în funcția de bucătar la un restaurant situat in ... (vezi toată discuția)
Obligatiunile agentilor de paza carmen_25 carmen_25 Lucrez la un supermarchet si anume Cora.Agentii de paza sunt angajati Cora nu sunt o firma de securitate gen BGS sau altele.in urma cu cateva luni li s-a parut ... (vezi toată discuția)