Buna ziua din nou,as dori sa stiu daca ma angajez direct din somaj dar doar 5 ore pe zi,afecteaza cumva ca nu pot sa iau banii pt nou nascut,trebuie neaparat lucrat 8 ore pe zi sau nu conteaza acest lucru,cat lucrez pe zi? Multumesc, Sanziana.
Eu momentan nu sunt insarcinata,as dori sa raman insarcinata dupa cele 6luni de somaj si 6de lucru,adica dupa ce fac un an,atunci numa as dori sa raman insarcinata,se poate sa iau asa ccc ul?dar sa ma duc la lucru in continuare si dupa un an de somaj plus lucrat pana imi permite sarcina,asa pot obtine ccc ul? Multumesc
Buna ziua,am si eu o intrebare acum sunt in somaj momentan pana la anu in martie si daca din somaj cand ies ma angajez direct inca 6luni si in total somaj plus angajare este un an,am dreptul la indemnizatie pt nou nascut?astept va rog un raspuns cat mai repede posibil, multumesc,sanziana.
Buna ziua,am o intrebare,momentan sunt in somaj timp de6luni,pana in martie si cand ies din somaj si daca e sa ma angajez direct din somaj,am dreptul la indemnizatia de nou nascut daca 6luni sunt in somaj si dupa aceea direct lucrez inca 6 luni?se poate?