avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna ziua din nou,as dori sa stiu daca ma angajez direct din somaj dar doar 5 ore pe zi,afecteaza cumva ca nu pot sa iau banii pt nou nascut,trebuie neaparat lucrat 8 ore pe zi sau nu conteaza acest lucru,cat lucrez pe zi? Multumesc, Sanziana.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:30, 17 Octombrie 2014
Beneficiati de indemnizatie pentru CCC indiferent de programul de lucru (cu 8 ore pe zi sau mai putine).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pt cresterea copilului mela11 mela11 Buna ziua! Am lucrat 5 luni jumatate cu contract de 3 ore pe saptamana.Cand am aflat ca sunt insarcinata i-am zis patroanei ca nu mai vreau sa lucrez ca oricum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nou nascut sanziana86 sanziana86 Buna ziua,am o intrebare,momentan sunt in somaj timp de6luni,pana in martie si cand ies din somaj si daca e sa ma angajez direct din somaj,am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Ccc, angajare pe perioada determinata, somaj marcigr8 marcigr8 Am o prietena, ea la data de 24 martie 2012 a iesit din CCC, a fost angajata la o firma cu perioada determinata pentru o luna ( proba). Acum a auzit ca nu ... (vezi toată discuția)