avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie nou nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie nou nascut

Buna ziua,am si eu o intrebare acum sunt in somaj momentan pana la anu in martie si daca din somaj cand ies ma angajez direct inca 6luni si in total somaj plus angajare este un an,am dreptul la indemnizatie pt nou nascut?astept va rog un raspuns cat mai repede posibil, multumesc,sanziana.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie nou nascut sanziana86 sanziana86 Buna ziua,am o intrebare,momentan sunt in somaj timp de6luni,pana in martie si cand ies din somaj si daca e sa ma angajez direct din somaj,am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Ccc sanziana86 sanziana86 Buna ziua din nou,as dori sa stiu daca ma angajez direct din somaj dar doar 5 ore pe zi,afecteaza cumva ca nu pot sa iau banii pt nou nascut,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Somaj si facultate helena88 helena88 Buna ziua, am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta! In anul 2010 an nascut, iar in luna august am semnat incheiere contractului de munca pt ca il avea ... (vezi toată discuția)