avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate lotesadrian

Activitate lotesadrian

Aceeasi treaba o am si eu cu un vecin.Solutia?am plantat salcami pe acea portiune si acum nu mai vede nimic si am intimitate.[salcamii cresc foarte repede]
Răspuns la discuția Probleme cumparator masina
Lucrez in domeniul auto si cunosc treburi de acest gen....ignoratil total...nu are ce va face,trebuia sa verifice inainte si apoi sa faceti actele.Acum profita de faptul ca va vazut mai''slab''si incearca sa mai scoata cv bani.
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii (la casa)
Multumesc de sfat.Soacra-mea a facut reclamatie la politie si maine[luni] vor veni si am sa vad ce se va rezolva.
multumesc
multumesc de sfat
Buna ziua.Am si eu o problema,cine ma poate sfatui ce pasi am de urmat in cazul unui vecin care face zile negre socrilor mei,mai exact agata pungi cu hoituri de crengile copacilor din imediata apropiere a gardului si mirosul e insuportabil.Tot timpul au ceva de''impartit''cu socrii mei si ei ..saracii stau si suporta.Am chemat si politia de cateva ori si...le-a dat amenda,apoi o perioada calma si din nou probleme.Mi-ar fi usor sa-mi fac singur dreptate dar totusi vreau sa fac ceva omeneste,legal.Va multumesc si astept un sfat.:frantic::frantic::frantic: