avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Probleme cu vecinii (la casa)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Probleme cu vecinii (la casa)

Buna ziua.Am si eu o problema,cine ma poate sfatui ce pasi am de urmat in cazul unui vecin care face zile negre socrilor mei,mai exact agata pungi cu hoituri de crengile copacilor din imediata apropiere a gardului si mirosul e insuportabil.Tot timpul au ceva de''impartit''cu socrii mei si ei ..saracii stau si suporta.Am chemat si politia de cateva ori si...le-a dat amenda,apoi o perioada calma si din nou probleme.Mi-ar fi usor sa-mi fac singur dreptate dar totusi vreau sa fac ceva omeneste,legal.Va multumesc si astept un sfat.:frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: lotesadrian , utilizator 20:40, 21 Iunie 2015
Poate uneori este de preferat "rezolvarea" problemei intre 4 ochi dar nu este recomandata, se poate lasa cu alte consecinte.
Solutia este chemarea de fiecare data a politiei.
Pe langa politie poate fi anuntata si Directia sanitar veterinara care poate aplica amenzi in astfel de cazuri.
Doua autoritati inseamna cate doua amenzi!;)
multumesc de sfat
Directia de sanatate publica, nu Directia sanitar veterinara, asta e cu totul altceva.
multumesc
Si Directia sanitar veterinara (pe linga DSP) poate fi implicata daca este vorba de hoituri de animale, focar de infectie, etc.

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii landa_56 landa_56 Buna ziua, as avea nevoie si eu de o informatie, locuiesc intr-o vila la parter cu un vecin deasupra la etajul 1. In fata case la intrare avem spatiu comun ... (vezi toată discuția)
Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras cocafin cocafin Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un ... (vezi toată discuția)
Apartament infestat cu gandaci ST CONTRACTOR ST CONTRACTOR Buna seara. Am un vecin din al carui apartament se emana un miros de mizerie, loc care este un focar de gandaci. Se pare ca apartamentul nu a suferit nici o ... (vezi toată discuția)