avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament infestat cu gandaci
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament infestat cu gandaci

Buna seara.
Am un vecin din al carui apartament se emana un miros de mizerie, loc care este un focar de gandaci. Se pare ca apartamentul nu a suferit nici o imbunatatire sau renovare.
Practic imi este imposibil sa stau cu geamurile deschise, datorita mirosului de imbacseala si pe langa asta gandacii care colcaie in tot apartamentul vecinului incep sa ma viziteze.
Nu vreau sa intru in prea multe amanunte , dar as vrea sa stiu care ar fi pasii pe care ar trebui sa ii urmez.
Am inteles ca in apartamentul omului nu se poate intra usor....totusi trebuie sa fie o metoda de a forta un om sa isi igienizeze, sa isi curete casa si mai ales sa elimine gandacii.
Apreciez orice sfat bun.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:04, 26 Iulie 2017
Poate amenzile date de Sanepid sa-i vina de hac, dar am indoieli serioase ca ati putea rezolva repede in acest fel, mai ales ca nu e sigur deloc ca va permite accesul in apartament, dupa cum spuneti, si cu atat mai mult ca si va trece la treaba.

Ce puteti face dv. insiva este sa va procurati un insecticid eficient si vi-l recomand pe acesta [ link extern ]
Eu am scapat de gandaci dupa o lupta de cca un an de zile, folosind tot felul de substante pana cand am dat de acest gel extrem de eficient.
In privinta mirosului.... n-aveti decat sa ardeti betisoare parfumate sau uleiuri volatile.
Sesizati oficial autoritatea pentru sanatate publica si autoritatea sanitar veterinara,
In cazuri speciale in care persoanele vizate refuza sa permita accesul autoritatilor,acestea detin competenta sa solicite sprijin inclusiv politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-au umplut casa de gândaci si nici o autoritate nu ne-a ajutat cu nimic Remixu2018 Remixu2018 Bună ziua, sub apartamentul nostru avem o familie cu probleme de sănătate care ne-a umplut apartamentul de gândaci. Nu putem deschide nici geamul din ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale privind obligativitatea asigurarii periodice sau la nevoie a dezinsectiei de catre asociatia de proprietari iuliandrv iuliandrv in ultimele 3 saptamini si fac de cap gindacii de bucatarie si de canal in blocul in care locuiesc. desigur sunt citiva proprietari care probabil maninca supa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in bucuresti, in sectorul 3, si din pacate ... Edi86 Edi86 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate in blocul cu o singura scara, avem un vecin alcoolic, care din toamna anului trecut si-a ... (vezi toată discuția)