avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate popisteanu

Activitate popisteanu

Pot cere schimbarea ag de politie in cazul unei cercetari intr-un dosar penal?
Mentionez ca eu sunt partea vatamata, si ca acelasi ag de politie, care este si sef la Postul de pol, a" instumentat" cercetarile anterior (2011-2013) dand NUP. Mentionez ca in acesti 2 ani politistul nu a reusit decat sa ia (dupa un an de la inreg. plangerii mele) declaratii inculpatilor din dosar, nimic, dar absolut nimic altceva. Si in baza acestor declaratii a dat NUP. Dosarul a ajuns in instanta, iar judecatorul a admis plangerea impotriva NUP si a trimis cauza parchetului in vederea inceperii urmaririi penale. Parchetul a trimis dosarul Postului de pol. iar de ancheta se ocupa acelasi ag de pol. CARE NU FACE NIMIC. Mentionez ca asta se petrece intr-o comuna unde eu am o proprietate unde nu locuiesc permanent.
firma a fost declarata inactiva de fisc , pentru nedepunere declaratii de multi ani . Mi-au zis ca trebuie sa platesc un impozit forfetar , chiar daca eram pe 0 , si cu totul costa vreo 8000 de lei .Intrebam , daca pana i rezolv problemele pot emite facturi .
Buna seara , asi dori sa stiu daca o firma declarata inactiva , mai poate emite facturi ?Am o firma in inactivitate din 09 ,2012 , si acum am inceput sa-i depun iar declaratii , si asi vrea sa o reactivez in viitor. Pana la reactivare , pot emite facturi ?B-)
Răspuns la discuția Contestatie demisie
Va multumesc mult , pentru amabilitate . o seara buna
dupa contestatie , ce se intampla ? Ne trebuie un avocat in continuare ?
pe decizie e semnatura lui de primire in data de 14.10 2014
25.09.2014 , si in decizie scrie ca sotul meu a inaintat o adresa cu un nr.de inreg catre ei , dar practic el nu are aceasta adresa in care solicita demisia , deci nu stim ce este in aceasta adresa , banuiesc ca si-a semnat cu mana lui demisia redactata de ei .

pe decizie scrie 25 09 , si atat , dar am o nota de lichidare cu 14.10 , atunci am luat si decizia , dar pe ea nu e trecuta decat data de 25 .09 , dar sotul zice ca pe decizia ramasa la ei cu semnatura lui este data de 14 .10 .
multumesc de raspuns , asta e , de ce le-a semnat nu ma mai gandesc , faptul e consumat , si de abia acum pentru ca decizia de incetare si nota de lichidare le-am luat abia saptamana trecuta , si dupa ce m-am mai documentat , am zis ca poate nu a fost tocmai fair play cum s-au comportat .

decizia e cu 25 09 2014 , si scrie cu termen 45 de zile
Buna seara , asi dori sa stiu daca ma pot adresa instantei si daca asi avea si castig de cauza in urmatoarea problema .
Sotul meu , cetatean turc rezident roman , a lucrat la o multinationala , incepand cu contract pe perioada determinata de 3 luni , perioada s-a prelungit cu inca 3 luni , pana in 9 dec 2014 . In aceasta perioada el a aplicat la un job in alta tara dar la aceeasi firma corespondenta in Romania . HR managerul de acolo , (turcia ) a trimis aceasta aplicatie in romania , si pe acest motiv a fost asteptat intro buna zi de miercuri 24 sept , si a fost dat afara . Ideea este ca a fost pus sa semneze 2 hartii , el nu intelege perfect romana si mail ales termeni de legislatie , i s- a zis ca trebuie sa semneze acele 2 hartii , le-a semnat .Din pacate si a semnat demisia , si am inteles asta cand am primit decizia de incetare a contractului . in care e scris ca sotul meu printr o adresa comunica angajatorului incetarea contractului prin demisie . Si astfel ne am, ales cu o demisie , pe care a inteles-o de abia acum , cf. articol 81, alin 7 . Asi vrea sa stim daca avem vreo sansa in instanta .. pentru ca i s-a facut o nedreptate .. cum adica sa fii dat afara pentru ca ai aplicat la un job ... si mai mult sa fii pus sa semmezi 2 hartii , in conditiile in care toata lumea stia ca e turc , ca lucra la un compartiment unde erau necesare limbi straine , si ca el conversa in engleza . M-ar bucura sa stiu ca avem o sansa , eu din ce am citit cu demisia asta e mai greu .
ps pe decizie scrie . termen 45 de zile pentru sesizari
multumesc