Buna ziua
Am avut o firma , fara activitate de 4 ani . Anul trecut pe 11.12 am inchis-o . Zilele acestea mi-a venit de la finanțe de plata taxa funcționare și taxe firma in valoare 500 lei aproximativ . Retroactiv. Daca nu le plătesc se transforma in datorii pe persoană fizică ?
Mulțumesc anticipat
Buna ziua !
Am cumpărat o casă în 1990 . Acceasi proprietară care ne-a vândut noua , ia lăsat moștenire casa alăturată fiului ei. Între timp ne-a fost atribuit terenul aferent casei prin ordin judecătoresc. Că sa fac un proiect de construcție mi sa spus că trebuie să ieșim din indiviziune , nu știu dacă mă exprim corect. Am fost la un notar mi-a spus că există 2 cai : judecată și amiabil. Amiabil nu se poate , și nu as dori sa se ajungă la judecata. Aveți idee .ai exista alta cale ?
Dupa cum am gasit in tabelul de la sfarsitul articolului este vorba de 52 de m pentru 2 persoane....cum este si cazul meu si din ce am auzit de la ei , cam tot dimensiunea asta ar cereo , oricum se folosesc de legea asta doar pentru a refuza dosarele....
Buna ziua,
As dori sa fac contract de chirie si sa beneficiez de decontul acesteia .Lucrez in armata.(MAPN)
cati metri patrati trebuie sa aiba apartamentul inchiriat in conditiile ca sunt si insurat
Multumesc anticipat