Bună ziua.
sunt încadrat ca Şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă la o localitate şi aş vrea să ştiu dacă pot beneficia şi eu de plata orelor efective pentru intervenţiile desfăşurate la incendii s-au alte activităţi de situaţii de urgenţă.
Bună ziua.
Vă rog dacă se poate cum aş putea obţine o fişă a postului pentru un buldoexcavatorist, şi de unde aş putea face rost de tematică pentru întrebări la angajare ?
Bună ziua
Vă rog ,aş vrea să ştiu dacă pot plăti un şofer încadrat pe o maşina de pompieri cu jumătate de normă în cadrul unui serviciu voluntar, pentru activităţi desfăşurate în afara orelor de program şi totodată şi pe Inspectorul de protecţie civilă încadrat cu normă întreagă dacă poate fi plătit pentru activităţiile desfăşurate în afara orelor de program.
Bună ziua.
Lucrez în cadrul unei primări avînd funcţia de inspector protecţie civilă , încadrarea o avem toţi angajaţii după Legea 284/2010 dar salarizarea se face după OG10/2008 de aceea vă rog aş vrea să ştiu ce am putea face să putem beneficia de coeficientul de salarizare din Legea 284/2010.
Bună zia.
V-aş ruga dacă se poate să ştiu cum să procedez dacă sunt încadrat ca Şef S.V.S.U. (inspector protecţie civilă) după Legea 330/2009 unde nici nu apare această funcţie să fiu reîncadrat dupa Legea 284/2010 unde apare această funcţie la pct.IV lit.b.
Vă mulţumesc.
Buna ziua.
Vă rog aş vrea sa ştiu dacă am urmat o şcolă militara de subofiteri (având şi liceul la bază) până în 1989 ,aş vrea sa ştiu care ar fi echivalentul în viaţa civilă.
Bună ziua.
Vă rog aş vrea şi eu baya legală pentru reincadrarea mea ca şef SVSU dela gr.III la Gr.II dupş noua lege a salarizării, s-au să devin funcţionar public.
Vă rog ,aş vrea să ştiu dacă sunt încadrat ca inspector de protecţie civilă , şi am şi decizie de şef S.V.S.U. ce sporuri s-au de ce alte drepturi aş putea beneficia.
Menţionez că sunt încadrat din anul 2007 şi salariul a rămas acelaşi