avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare

Bună ziua.
Vă rog aş vrea şi eu baya legală pentru reincadrarea mea ca şef SVSU dela gr.III la Gr.II dupş noua lege a salarizării, s-au să devin funcţionar public.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 6 Noiembrie 2014
Nu exista nicio noua lege a salarizarii .

Incadrarea dvs ca functionar public se poate face numai dupa o anumita procedura care trebuie indeplinita de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare sef svsu hellboy87 hellboy87 Tocmai ce mi s-a propus sa fiu pus ca Sef SVSU in cadrul unei Primari, insa nu stiu cum voi fi incadrat,ce salariu as putea primi?mentionez ca am studii ... (vezi toată discuția)
Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)