Buna ziua, intenționez să particip la un concurs pentru ocuparea unui post de magaziner dar sunt in prenatal. În cazul în care voi câștiga concursul aș dori totuși să continui prenatalul. Cum ar trebui să procedez pentru ca totul să fie legal?
Buna ziua din nou.Am fost zilele trecute la vama pentru a afla mai multe informatii in legatura cu import imbracaminte China.Si mi s-a spus ca ar fi bine sa mi se da si un certificat de conformitate pt imbracamintea cumparata.Problema este ca deja am vb cu 3 pers din China si mi s-a spus ca ei nu au acel certificat.Ma poate sfatui si pe mine cineva ce trebuie facut.:((
Si eu recent m-am ocupat cu codurile CAEN.Adevarul este ca 1392 este doar pt fabricare, dar cred ca vrei si sa comercializezi.Pe mine m-au sfatuit pe langa codul 1392 sa mai adaug si codul 4782-comert cu amanuntul al textilelor, imbracaminteisi incaltaminteiefectuat prin standuri, chioscuri si piete.
Buna ziua.As dori sa aflu si eu cateva informatii.As dori sa imi deschid un magazin cu haine, mai concret cu rochii de seara.Doresc sa le aduc din strainatate, dar ce trebuie sa fac pentru a fi totul legal.Mentionez ca sunt incepatoare in acest domeniu.