avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concurs de magaziner în timpul prenatalului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concurs de magaziner în timpul prenatalului

Buna ziua, intenționez să particip la un concurs pentru ocuparea unui post de magaziner dar sunt in prenatal. În cazul în care voi câștiga concursul aș dori totuși să continui prenatalul. Cum ar trebui să procedez pentru ca totul să fie legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 21 Iulie 2017
Puteti participa la concurs , iar in caz de reusita anuntati imediat angajatorul ca sunteti insarcinata si ca veti intra in concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea participa la concurs? Tania3 Tania3 Ma gasesc in urmatoarea situatie: sunt absolventa din 2011 a scolii posliceale sanitare( asistenta medicala) sunt in somaj, gravida in 7 luni, voi intra in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua. Sunt salariata la o institutie publica, contract nedeterminat si fara statut de functionar public. Sunt insarcinata dar mai am ceva luni pana la ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)