avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate GabrielIonescuPaul

Activitate GabrielIonescuPaul

Răspuns la discuția Vanzare nula
Multumesc frumos!
Discuție Vanzare nula
Buna seara.
Bunica mea a vandut un teren printr un pfa (imputernicire) si a primit banii cuveniti. Dupa un an a primit o instiintare de plata din partea primariei pentru impozitul aferent terenului vandut, in valoare de 12 milioane de lei. La momentul vanzarii terenului impozitul neplatit cumula 10 milioane de lei (pe ultimii 7 ani). Tinand cont ca impozitul nu era achitat la data efectuarii procurii si implicit la data vanzarii de catre imputernicit a terenului mai este eventualul act de vanzare cumparare dintre imputernicit si cumparator valabil? (stiu ca impozitele trebuie sa fie achitate la vanzarea unui teren sau a unui imobil, autovehicul).

Multumesc
Răspuns la discuția Executare
Dar partajul implica ca si mama ar fi fortata sa-si vanda partea de casa, desi ea e nevinovata.. cum se poate face partaj pe un apartament daca unul dintre proprietari nu are nici o datorie fata de nimeni ? Ar trebui sa ma duc la politie daca a luat-o razna? Multumesc si scuze de insistenta , dar omul e plecat bine de acasa
e so tableta cu abonament de internet , ambele cu rata lunara , si inca vreo patru abonamente (nu cartele in valoare de 7 euro pe luna timpe de vreo 2 ani
Scrie pe ele ca in 15 zile se pot anula unilateral.. Dar eu nu ma pot duce sa le anulez, ar trebuie sa se duca el si nu pare a avea asa ceva in intentie (cred ca a luat-o razna)- inteleg ca nu pot fi executate decat bunuri ce sunt exclusiv in proprietatea sa (nu si apartamentul pe care este si mama proprietar)... Nu inteleg cum de i-au acceptat 5 abonamente (in valoare totala de aproximativ 40 de euro pe luna doar cu buletinul, el nefiind angajat de ani de zile)
Multumesc, dar casa? Doar casa e pe numele tembelului si a mamei , altceva nu are.. incerc sa-l conving sa le anuleze, dar sunt mici sansele de izbanda
Discuție Executare
Buna seara.
Tatal meu a facut mai multe abonamente la un operator de telefonie mobila , doar cu buletinul din ce mi-a spus, deoarece nu are un serviciu sau pensie. Tinand cont de faptul ca el nu are un venit (nu inteleg nici cum a fost posibil sa-i accepte respectivele abonamente) ce se poate intampla daca nu -si achita abonamentele lunare ? Casa este pe numele ambilor parinti.. Va multumesc
Răspuns la discuția Procura vanzare teren
Bunica mea a vandut un teren prin acest PFA si a primit banii. Adica o doza de incredere exista,dar nu si certitudinea. Asadar in cazul nefericit in care si ar opri banii il pot actiona in instanta si pot recupera suma respectiva (nu este foarte mare) daca are pe numele sau bunuri (stiu ca are autovehicul si casa , valaorea terenului fiind inferioara valorii acestora)
Buna ziua. Daca realizez o procura de vanzare teren si semnez si un antecontract inainte cu mandatarul in care este precizat pretul de vanzare este posibil ca acesta sa vanda terenul in numele meu si sa nu mi dea nici un ban? Am vreo masura legala de atac? Cu alte cuvinte in cazul realizarii oricarei procuri am vreo garantie ca mandatarul imi va da banii ce mi se cuvin si nu ii va opri? multumesc aniticipat