avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters335213

Activitate ContSters335213

Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna seara, vreau sa intreb daca atunci cand iau hotararea judecatoreasca trebuie sa platesc 50 roni sau vine acasa gratuit?
Răspuns la discuția Abandon familial
Multumesc pentru răspuns. Plângerea penală se face la politie?
Sotul surorii mele a plecat asa, pe nepusa masa din Braila, orasul in care locuim, la Bucuresti, sub pretextul ca si-a gasit de munca acolo, dupa ce luni de zile a fost intretinut de sora mea. Cei doi au si un baietel de 6 ani si 9 luni. Sora mea, stiind parola de Facebook a contului sotului ei si parandu-i-se situatia oarecum aiurea, a intrat, iar acolo, domnul, sotul ei se conversa cu o gospodina casatorita si cu 2 copii de mama focului, din discutie reiesind ca au avut si relatii intime si mare dragoste pe capul lor. Eu consider asta o marsavie din partea acestui domn puturoas si rau, care nu trimite bani pt copil, nu muncea cu lunile, mie mi-a furat multe bijuterii din aur si i-am iertat totul pt ca sa aiba copilul o familie. Acum nici nu suna sa mai intrebe ce face baiatul, cu toate ca sora mea l-a conceput la insistentele lui. Se poate reclama acest individ pentru abandon familial? Si ce pedeapsa ar primi?
Fiindca pensie alimentara nici nu poate fi vorba sa dea, el muncind o zi da, una nu, la negru si a plecat miseleste lasand in urma o mama cu un copil si datorii la intretinere si la alte utilitati.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Multumesc pentru corectiile facute textului meu!
Multumesc din suflet pentru raspuns si pentru faptul ca v-ati facut timp sa raspundeti intrebarii mele! Va urez toate cele buna!
Buna ziua, pot sa-mi scot baietelul din tara, intr-o excursie in Bulgaria. Este in custodia mea din 2009, custodie completa, hotararea judecatoreasca fiind finala si irevocabila.tatal nu a platit taxa de timbru la cererea pentru vizite si de aceea nici nu are drept legal de vizite.
Va multumesc anticipat!