avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

Buna seara, vreau sa intreb daca atunci cand iau hotararea judecatoreasca trebuie sa platesc 50 roni sau vine acasa gratuit?
Cel mai recent răspuns: ContSters335213 , utilizator 17:24, 2 Februarie 2015
o sa o comunice instanta gratuit, doar dace solicitati instantei legalizarea hotararii o sa platiti o taxa de timbru de 5 lei pentru fiecare exemplar.
Vine acasa gratuit. Daca vreti sa o legalizati, platiti 5 lei taxa de timbru la posta de domiciliu si mergeti cu copie de pe hotarare, taxa in original si cerere de legalizare la instanta.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata a unei sentințe judecătorești. Dincu. Cristina Dincu. Cristina Bună ziua. Am și eu o întrebare. Aștept de aproape 2 săptămâni pentru a primi prin posta de la judecătoria sectorului 5 București 2 copii legalizate ... (vezi toată discuția)
pentru eliberarea unei hotărâri judecătorești care este valoarea taxei de timbru? Pufi1982 Pufi1982 Pentru eliberarea unei hotărâri judecătorești cât trebuie sa plătesc va rog taxa de timbru? Nu am primit hotararea judecătorească acasă și as vrea ... (vezi toată discuția)
Cum stiu daca hotararea judecatoreasca este autentica? danutzu00120 danutzu00120 In urma unui proces am primit o hotarare judecatoreasca nu are nici o stampila si nici o semnatura. Are trecut la sfarsit numai numele presedintelui si ... (vezi toată discuția)