Buna ziua, vreau sa știu dacă dintr o indemnizație luna după retragere din MAPN, conform legii 168/ 7.08.2020, se pune poprire pentru pensie alimentara. Tatăl copilului are o astfel de indemnizație și vreau sa știu dacă trebuie sa fac demersurile necesare pentru pensie și dacă trebuie sa o fac la OPSNAJ sau la unitatea militară unde a fost.
Multumesc
Buna ziua, am și eu o întrebare . Am cunoscut pe cineva , știam ca este divorțat și are un copil din aceea căsnicie. După un timp m a cerut in căsătorie, ne am logodit. Am rămas insarcinata , urmând ca in toamna sa ne căsătorim.Am făcut vacante împreuna cu prietenii și familia. In luna când trebuia sa mergem la starea civilă , am aflat ca rl in tot acest timp a fost însurat , cu toate ca mie mi a spus altceva. Doresc sa deschid proces pentru pensie dr întreținere, numele copilului care se va naște in Decembrie sa poarte doar numele meu și el sa fie pedepsit. Cum trebuie sa procedez și dacă se poate face ceva. Multumesc
Buna ziua, daca un cetatean strain non eu( Turcia) doreste sa achizitioneze o masina in Romania, o poate achizitiona ssi inregistra pe numele lui. Nu are resedinta in Romania si nici permis de sedere.
Multumesc.
Buna ziua, daca un cetatean strain non eu( Turcia) doreste sa achizitioneze o masina in Romania, o poate achizitiona ssi inregistra pe numele lui. Nu are resedinta in Romania si nici permis de sedere.
Multumesc.
Buna ziua, vreau sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru a iesi cu copilul din tara(1 an si 3 luni). Sunt necasatorita dar tatal a recunscut copilul,poarta si numele lui si numele meu. Multumesc