avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont pentru penalitati de intarziere
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont pentru penalitati de intarziere

buna ziua,
se poate pune poprire de catre ANAF pentru sume ce reprezinta penalitati ,daca baza a fost achitata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:35, 5 Noiembrie 2014
daca penalizarile nu se achita in 5 ani se prescriu astfel incat ei sunt nevoiti sa va execute
Da, se poate institui poprirea daca exista un titlu executoriu care a vizat atat debit principal cat si accesorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari și penalitãți SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Am o rugăminte, nu știu să răspund la următoarea speță : În baza unui proces verbal întocmit de Finanțe în 6.02.2003, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)
Bună seara, în cazul unei datorii mai vechi de 3 ani la plata ... timpuriu timpuriu Bună seara ,în cazul unei datorii mai vechi de 3 ani la plata cheltuielilor de întreținere ,intervine prescrierea ... Întrebarea mea este ,prescrierea ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare reluat doi ani la rad de anaf dupa efectuarea integrala a platii IoanaAndra IoanaAndra Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista posibilitatea de a fundamenta o reclamatie la ANAF prin care sa se poate recupera sumele incasate suplimentar din ... (vezi toată discuția)