Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca exista posibilitatea de a fundamenta o reclamatie la ANAF prin care sa se poate recupera sumele incasate suplimentar din cont de poprire in baza unui titlu executoriu emis succesiv, doi ani la rand.
In detaliu: in perioada martie -aug 2007 am fost inregistrata in baza ANAF NT cu un contract de colaborare incheiat intr-un alt judet. Pentru acesta angajatorul nu a realizat platile pe care se angajase sa le faca in contul impozitului de profit, motiv pentru care, 6 ani mai tarziu am primit pe noua adresa de domiciliu decizie de impunere in baza unui titlu executoriu, regularizarea de impozit fiind imputata direct si integral din contul de salariu prin intermediul unei popriri.
Exact un an mai tarziu (aceeasi luna septembrie) tot la ANAF NT se deschide un nou dosar de regularizare impozit, avand acelasi titlu executoriu, in aceeasi baza de calcul, impunandu-se penalizari si plati suplimentare.
In acest caz, cum poate fi reclamata ANAF pentru neinregistrare plati si neinchidere titlu executoriu, invinuita fiind de dubla incasare.
Sumele dublate si imputate prin poprire pot fi recuperate in baza unei reclamatii si a prezentarii platilor efectuate in urma cu un an in baza acealuiasi titlu executoriu?
Multumesc frumos pentru ajutor.
Plangere penala in rem pentru abuz in serviciu. E clar ca pe domnii de la ANAF chiar nu-i intereseaza respectarea legii.
Si inca un aspect, dupa 5 ani se prescrie dreptul ANAF de a mai calcula taxe.
Titlu executoriu
crocolina3
Buna seara,
Am gasit in seara aceasta in cutia postala o scrisoare de la Anaf,adresata sotului meu,in care scrie ca are de plata niste\\\\\\"diferente de ... (vezi toată discuția)