avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari pentru incalzirea locuintei cu energie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari pentru incalzirea locuintei cu energie termica din bugetul de stat

buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu recuperarea unor debite pt incalzirea locuintei cu energie termica,am facut dispozitii de recuperare a sumelor incasate necuvenit,am transmis la anaf toate documentele necesare inceperi recuperari dar am primit raspuns ,,ca nu se ocupa ei,,,imi puteti spune ce servici din cadrul primariei pot recupera aceste debite mentionez ca lucrez in primarie in cadrul serv.public de asistenta sociala,iar nimeni nu stie cine poate recupera aceste sume.ce trebuie facut..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tutunaru1982 , utilizator 08:51, 17 Noiembrie 2015
In cadrul primariei ar trebui sa aveti un executor fiscal, angajat insarcinat cu recuperarea de debite (cel mai probabil in cadrul compartimentului de taxe si impozite locale). Trebuie sa faca o adresa la ANAF sa verifice daca respectivii (nume si CNP) detin conturi bancare, venituri din salarii (unde sunt angajati), etc; adresa trebuie insotita de copii ale dispozitiilor de recuperare de debite, de somatie de plata si titlu executoriu pentru fiecare in parte. Dupa ce primiti raspunsul, daca cei in cauza au conturi sau sunt angajati pe undeva, va trebui sa trimiteti respectivelor institutii o solicitare de poprire pentru suma in debit, insotita de documentele doveditoare.
Toata procedura tine mai repede de compartimentul de taxe si impozite locale decat de cel de asistenta sociala.
multumesc pt rspuns kyandra ,dar cine se ocupa de somati de plata si titlu executoriu ca,serviciu de taxe si impozite fiscale spune ca nu e de competenta lor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari sociale giocont giocont Va prezint urmatoarea situatie: - Casa de Pensii Judeteana a emis o Decizie pentru recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu antin antin asi dori sa intreb daca TITLU EXECTUORIU este unul si acelasi cu ACT ADMINISTRATIV FISCAL si in ce conditii se poatecomunica,ma refer in mare parte la CE ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda meteorarlg meteorarlg Am si eu o problema. In data de 1 ianuarie 2015 s-a implinit termenul de prescriere a unei amenzi de circulatie. Ce trebuie sa faca functionarul de la primarie ... (vezi toată discuția)