asi dori sa intreb daca TITLU EXECTUORIU este unul si acelasi cu ACT ADMINISTRATIV FISCAL si in ce conditii se poatecomunica,ma refer in mare parte la CE PERSOANA E AUTORIZATA SA DISTRIBUIE IN TEREN ACESTE TITLURI EXECUTORII.cu multumiri,antin
executarea silita a actelor administrative fiscale se face conform Codului de procedura fiscala de catre organele fiscale, acestea putand fi ANAF, primariile sau alte organe administrative care administreza bugete publice...
Procedura de executarea silita este asemanatoare cu cea din dreptul comun...
nelamuriri.am citit din codul de procedura fiscala doar ca nu am inteles citeva amanunte;
----eu sint functionar public in cadrul unei politii locale.de la taxe si impozite se arunca toata munca de teren la politia locala.isi declina sau nu responsabilitatea muncii functionarii de la taxe si impozite prin impunerea inminarii titlurior executorii catre debitori de catre plitistii locali?mai concret CARE SINT FUNCTIONARII care trebuie sa faca aceasta munca a biroului de taxe si impozite locale?un act administrativ fiscal se expediaza sau se aduce la cunostinta debitorului in anumite conditii conform ordonantei 92/24 sept.2003,unde nu am gasit scris ca un titlu executorie se poate lipii pe usa unui apartament in A4 astfel incit toate datele sa fie citite de curiosi.asi dorii mai multe detalii in amanunt chiar si cu notificare de acte legislative pt a ma documenta in discutiile cu seful meu mai comunist la gindire...adica ai comentat gata cu calificativul