avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate tedy72

Activitate tedy72

Buna ziua
As dori, va rog, sa stiu cum se calculeaza orele suplimentare in conditiile in care in mijlocul saptamanii a fost sarbatoare legala de la stat
In concret saptamana 20-26 Ianuarie 2020
20.01.2020 - 8 ore lucrate + 2 ore suplimentare platite cu 175%
21.01.2020 - idem
22.01.2020 - idem
23.01.2020 - idem
24.01.2020 - 10 ore suplimentare platite cu 200%
25.01.2020 - 10 ore suplimentare platite cu 175%
Din aceste ore suplimentare mi s-au platit doar cele din 24.01 si 25.01 pe motiv ca nu am 40 de ore normale lucrate pe saptamana iar cele 8 ore din 20,21,22,23 au devenit ore normale ca plata pt a completa cele 40 ore pe saptamana
E normal, asa e legea in Romania?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția litigiu cu firma rent a car
Se pare ca nu au oprit garantie din moment ce i-mi cer banii
dar daca se ajunge la judecata cum pot demonstra ca zgarieturile din interior au fost de la mine din moment ce nimeni nu mi-a predat masina (mi-au dat cheile si mi-au zis sa merg sa o iau din parcare) iar cand am lasat-o respectivul a facut o verificare vizuala si a zis ca totul e ok
Ce actiuni ar putea intreprinde o firma rent a car impotriva mea pt a recupera o suma datorata deteriorarii masinii? precizez ca firma e din Germania
Discuție Amenda CNADNR
Ce se intampla cu o amenda pt taxa de drum neplatita pt o masina inmatriculata in alta tara europeana decat Romania?
Daca masina e inmatriculata in Spania poate sa-mi vina amenda la fiscul din Romania? Multumesc
Salut! as dori sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia data:acum 3 zile am gasit sub stergatorul de la parbriz un bilet in care sunt invitat maine 03.04.15 la sediul politiei pt stationare interzisa . credeti ca e necesar sa merg ? Mentionez ca masina e inmatriculata pe Spania. Multumesc anticipat
Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe marginea drumului si eu din cauza ghetii am patinat pana l-am lovit in spate.Acum, dupa 9 luni am primit acasa o scrisoare de la asigurator din care rezulta ca eu trebuie sa platesc dauna autovehicolului pe care l-am lovit(5000 ron). Precizez ca avem Casco ambele masini.
Ce trebuie sa fac in acest caz?