Buna ziua
As dori, va rog, sa stiu cum se calculeaza orele suplimentare in conditiile in care in mijlocul saptamanii a fost sarbatoare legala de la stat
In concret saptamana 20-26 Ianuarie 2020
20.01.2020 - 8 ore lucrate + 2 ore suplimentare platite cu 175%
21.01.2020 - idem
22.01.2020 - idem
23.01.2020 - idem
24.01.2020 - 10 ore suplimentare platite cu 200%
25.01.2020 - 10 ore suplimentare platite cu 175%
Din aceste ore suplimentare mi s-au platit doar cele din 24.01 si 25.01 pe motiv ca nu am 40 de ore normale lucrate pe saptamana iar cele 8 ore din 20,21,22,23 au devenit ore normale ca plata pt a completa cele 40 ore pe saptamana
E normal, asa e legea in Romania?
Multumesc anticipat
Se pare ca nu au oprit garantie din moment ce i-mi cer banii
dar daca se ajunge la judecata cum pot demonstra ca zgarieturile din interior au fost de la mine din moment ce nimeni nu mi-a predat masina (mi-au dat cheile si mi-au zis sa merg sa o iau din parcare) iar cand am lasat-o respectivul a facut o verificare vizuala si a zis ca totul e ok
Ce se intampla cu o amenda pt taxa de drum neplatita pt o masina inmatriculata in alta tara europeana decat Romania?
Daca masina e inmatriculata in Spania poate sa-mi vina amenda la fiscul din Romania? Multumesc
Salut! as dori sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia data:acum 3 zile am gasit sub stergatorul de la parbriz un bilet in care sunt invitat maine 03.04.15 la sediul politiei pt stationare interzisa . credeti ca e necesar sa merg ? Mentionez ca masina e inmatriculata pe Spania. Multumesc anticipat
Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe marginea drumului si eu din cauza ghetii am patinat pana l-am lovit in spate.Acum, dupa 9 luni am primit acasa o scrisoare de la asigurator din care rezulta ca eu trebuie sa platesc dauna autovehicolului pe care l-am lovit(5000 ron). Precizez ca avem Casco ambele masini.
Ce trebuie sa fac in acest caz?