avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stationare interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stationare interzisa

Salut! as dori sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia data:acum 3 zile am gasit sub stergatorul de la parbriz un bilet in care sunt invitat maine 03.04.15 la sediul politiei pt stationare interzisa . credeti ca e necesar sa merg ? Mentionez ca masina e inmatriculata pe Spania. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:05, 2 Aprilie 2015
Metoda "afisarii" instiintarilor sub stergatoare nu este legiferata in Romania.
Parerea mea este sa nu ii bagati in seama.
Nu v-au lasat sub stergatoare si un flyer cu reclama la vreun salon de masaj erotic?:duh:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)
Instiintare politia locala pentru transmitere date conducator auto parcat pe locul unui abonat gorg0701 gorg0701 ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)