avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate soaresiluna

Activitate soaresiluna

Răspuns la discuția Popriri salariu
Eu ma refer daca o persoana are poprire pe salariu de la executori judecatoresti pentru credite la banca se poate face poprire si pe starea de alerta?. Va mulțumesc
Răspuns la discuția Popriri salariu
Dar pe perioada starii de urgenta nu s-au facut popriri . Poate o fi si pe starea de urgenta.
Buna ziua. Stiti cumva daca pe perioada starii de alerta se pot face popriri pe salariu? Daca se poate sa imi dati si mie o lege care sustine acest lucu. Mulțumesc
Răspuns la discuția Poprire
Eu am calitate de codebitor si nu avem bunuri in comun. Nu se poate prin instanta sa se imparta plata creditelor? In momentul acesta eu le platesc pe toate.
Discuție Poprire
Buna ziua. Impreuna cu fostul sot am luat in timpul casatoriei 4 credite , el debitor si eu codebitor, apoi a intervenit divortul iar el a ramas in strainatate. Eu, avand servici in tara, platesc ratele la 2 credite care sunt pe numele meu dar mi-a venit poprire pe salariu si la cele la care el este debitor( eu le platesc pe toate). Intrebarea mea este urmatoarea: pot cere in instanta un partaj al creditelor sau o impartire a acestora ca sa nu mai fiu nevoita sa le platesc eu pe toate?. Multumesc.
Răspuns la discuția Poprire, deblocare cont
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac? Multumesc.
Răspuns la discuția Poprire, deblocare cont
Sa inteleg ca pot si eu sa iau de la servici fluturasul si sa il arat bancii ca mi se opreste deja o jumatate din salariu si ei sa poata sa imi dea cealalta jumatae? Multumesc
Răspuns la discuția Poprire, deblocare cont
Am inteles, dar mie deja mi se opreste pe stat la servici jumatae din salariu pentru doua popriri iar acum nu pot sa imi ridic nici cealalta jumatate din cauza ca mi s-a facut o blocare la card. Trebuie sa traiesc si eu cumva , deci intrebarea mea este: ce pot face? Multumesc.
Discuție dare in plata
Buna ziua. Am luat impreuna cu sotul un apartament si nu am mai putut plati ratele iar banca a dat dosarul unui executor dar intre timp eu am divortat de sit si acesta a plecat in Italia iar eu am ramas in tara si imi vin doar mie instiintari de la executor si poprire de la acesta. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa ma folosesc de legea darii in plata ca sa scap de datorie in cazul in care fostul sot nu vrea sa vina in tara?Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac?
Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate face ceva ca sa imi deblocheze cardul pentru ca eu nu mai am din ce sa traiesc? Ce demers trebuie sa fac? Multumesc.