Si da, a stiut ca <casa ei > a fost a noastra dar dupa decesul mosului se pare ca nu mai stie
Mosul a fost unic proprietar deoarece are casa dobandita de la parintii lui, iar ei s-au casatorit civil in urma cu aprox 7 ani. Iar in legatura cu drept de uzufruct nu scrie nicaieri. Faptul ce ma deranjat pe mine a fost ca am avut camere de supraveghere instalate si baba a taiat cablurile, ca ar fi pe proprietatea ei si ca nu are intimitate.
Buna ziua,
Am contract de intretinere pe o locuinta.
Transmitatorul dreptului de proprietate a decedat(mosul), in viata mai este batranica(beneficiar al dreptului de intretinere), a trecut aprox 3-4 luni de la deces. Acum batranica zice sa plecam din casa ei ca nu mai are nevoie de noi, in conditia in care noi(eu si sotia) am investit renovand toata casa, curtea, gard, porti etc.
Ce pasi trebuie sa urmez dupa decesul transmitatorului ? Mai e nevoie de succesiune sau ceva ? Poate face ceva in acest caz?
Mentionez ca in contract este stipulat ca <dobanditorii intra in stapanire de fapt si de drept asupra imobilului astazi data autentificarii actelor>
Multumesc!
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Cand am facut contractul cu ei casa era veche, decat o camera unde stateau ei, iar noi am facut casa, schimbat usi, geamuri, tencuit, etc, facut gard, porti, aranjata curtea, cumparat lemne, carbuni etc, totdeauna cumparata mancare, platite toate utilitatile, iar acum cand s-au vazut cu toate facute au inceput sa zica ca ei sunt stapani ca ei fac si dreg..., si ma fandeam ca ar putea face faza sa aurpe actul si sa ramanem pe drum in conditia in care am investit aolo aprox suma de 40.000 lei
Buna ziua,
Acum aproximativ 1 an, am facut contract de intretinere cu 2 batrani, in schimbul intretinerii ne lasa casa, iar acum de cv timp, doamna a inceput sa nu ii mai convina, intrebarea mea e urmatoarea: Poate surpa actele atata timp cat noi le-am oferit intretinere? Le poate surpa la notariat sau trebuie sa ne dea in judecata pe mine si pe sotie? Multumesc
vreau sa imi deschid o spalatorie auto in spania cu firma din romania si vreau sa stiu ce autorizatii trebuie sa am si ce alte acte si care sunt demersurile necesare.
Multa stima
Poate depune si altcineva actele pentru concediul de crestere copil in numele altei persoane la serviciul indemnizatii si prestatii sociale?
sau ce trebuie sa trec unde trebuie specificat cui-ul?
Cum pot afla cui-ul pentru a putea face platile catre bugetul de stat online cu ING?