Buna ziua,
Acum aproximativ 1 an, am facut contract de intretinere cu 2 batrani, in schimbul intretinerii ne lasa casa, iar acum de cv timp, doamna a inceput sa nu ii mai convina, intrebarea mea e urmatoarea: Poate surpa actele atata timp cat noi le-am oferit intretinere? Le poate surpa la notariat sau trebuie sa ne dea in judecata pe mine si pe sotie? Multumesc
Poate intenta actiune solicitand rezoluțiunea contractului pentru neindeplinirea obligatiei de intretinere, însă trebuie să aibă dovezi pentru a i se admite!
Numai prin intermediul instanței de judecată pot anula acel contract, iar dumneavoastră trebuie să fiți despăgubiți, în cazul în care acel contract va înceta. Poate să înceteze și cu acordul părților, acord încheiat în formă autentică.
Cand am facut contractul cu ei casa era veche, decat o camera unde stateau ei, iar noi am facut casa, schimbat usi, geamuri, tencuit, etc, facut gard, porti, aranjata curtea, cumparat lemne, carbuni etc, totdeauna cumparata mancare, platite toate utilitatile, iar acum cand s-au vazut cu toate facute au inceput sa zica ca ei sunt stapani ca ei fac si dreg..., si ma fandeam ca ar putea face faza sa aurpe actul si sa ramanem pe drum in conditia in care am investit aolo aprox suma de 40.000 lei
Solicitati in principal respingerea cererii de rezolutiune in subsidiar solicitati despagubiri, fondate pe o imbogatire fara justa cauza!
Evident ca veti contracta servicii avocatiale daca se ajunge la litigiu si veti formula si cerere reconventionala pe langa intampinare.