Am un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si datorita faptului ca batranii se poarta urat (instigati de niste rude care cred ca vor sa puna mana pe proprietate) au transformat casa intr-un cotet si batranul este stapanit de viciul alcoolului, doresc sa anulez actul dar bineinteles ca doresc sa-mi recuperez banii care i-am investit (termopane, subzidire, izolatie, gresie sau faianta). Poate cineva sa-mi dea cineva un sfat? A fost cineva in aceasta situatie?
Nu este nevoie sa reziliati contractul. Puteti sa va recuperati banii investiti si fara anularea acestui contract. Se face o actiune in justitie care se cheama imbogatire fara justa cauza, ca si cum batranii s-au imbogatit cu investitiile efectuate.
Trebuie insa citit contractul, sa nu va fi asumat expres obligatia imbunatatirii imobilului ca parte a clauzei de intretinere.
Nu va lasati intimidat, este pacat.
Investitii
daniel26101980
Am investit 6000$ in apartamentul socrilor, unde stau de 6 ani! Ei s-au mutat in alta parte promitandu-ne cat mai repede acte pe locuinta. Acum s-au certat ... (vezi toată discuția)