Bună seara,
Dacă nu deranj cu subiectul, am o întrebare scurtă:
Dacă nu mai am posibilități să mai plătesc ratele la Provident, ce repercusiuni există?
Sunt un om de bună credință, dar prin simplul fapt că nu mai lucrez, nu am de unde să le achit ratele.
I-am sugerat să intre pe site-uri și să folosească aplicații de matrimoniale. Săptămâna viitoare o să formulez o plângere penală.
Lau179 a scris:
Exista si reversul medaliei! Va dati seama ca este o femeie foarte fidela dumneavoastra! Asa ceva e foarte rar in ziua de azi. De genul asta de femeie este foarte greu sa scapati. Cea mai usoara varianta ar fi sa-i faceti cunostiinta cu un barbat care sa o intereseze. Si-ar canaliza energia asupra acelui barbat si pe dvs. v-ar lasa in pace. Ar fi un happy end pentru toata lumea.
Asa scapati cel mai elegant si nici nu mai sunteti nevoit sa faceti vreo plangere!
Deci să merg pe plângere penală într-un final? Mulțumesc de sfaturi.
Nu este agresivă, dar se ține ca scaiul de mine din August, anul trecut. Mai degrabă mă face să fiu eu agresiv cu ea. Plânge și urlă astfel încât să o audă lumea. Nu m-am ferit de nimeni așa cum mă feresc de ea. Până și mașina o parchez în altă parcare, numai să vadă că nu sunt acasă. Mulțumesc de sfaturi. Am să merg totuși la Poliție să fac o reclamație pentru început. Sunt convins că vor râde de mine cel mai probabil, dar trebuie să încerc asta.
Salutare,
Vreau să vă spun că sunt plin de nervi. O să vă relatez pe scurt povestea, astfel încât să înțelegeți de ce s-a ajuns la capitolul hărțuire.
Acum ceva timp am cunoscut o femeie cu care întrețineam relații sexuale rar. Practic, doar din cauza asta mă întâlneam cu ea și nu i-am dat de înțeles nicio clipă că o iubesc sau că vreau să ajung la un alt nivel cu ea. De la un timp, am socotit că nu e ok ce fac și am început să o evit, cu gândul că poate va realiza și ea că e timpul să-și caute pe cineva mai potrivit.
Din păcate, ea nu a acceptat realitatea și de anul trecut continuă să mă hărțuiască. O găsesc seara/noaptea în scara blocului și îmi tot repetă că mă iubește și nu pleacă decât după ce mă cert, cel puțin o oră cu ea. De asemenea, continuă să se bage forțat în viața mea, plângând la ușa mamei mele și intrând în discuții cu toți prietenii mei. I-am spus pe față că nu e sănătoasă și că trebuie să își vadă de viața ei... însă am ajuns să mă știe toți vecinii din cauza ei. Am amenințat-o că mă duc la Poliție și fac reclamație, însă fără rezultate.
Vă rog, ce pot face să țin la distanță această femeie care se pare că nu poate accepta realitatea? Urăsc faptul că nu înțelege deloc că eu nu împart aceleași sentimente cu ea și nu pot avea o relație normală din cauza ei.
Salutare,
Ieri, 20 Dec 2015 conduceam auto personal pe șoseaua din comuna Feldioara, Brașov. La un moment dat, dau de un radar mobil amplasat pe partea mea de mers, cu botul mașinii orientat către direcția de mers (cu spatele la mine).
După 2 km, mă oprește un agent și îmi spune că am fost luat de radar cu viteza de 90km/h. Acest agent mi-a întocmit proces verbal (pe care l-am semnat) și m-a amendat cu 630 RON.
Am dat de un articol pe net, în care scria: ”dacă un agent constată contravenţia, dar procesul-verbal este întocmit de un alt agent (situaţia în care se transmite viteza prin staţie), procesul-verbal este nul, nu are nici o valoare şi în urma contestaţiei dvs. instanţa îl va anula, va anula şi amenda şi punctele.”
Vă rog să îmi dați câteva sfaturi legate de cum pot anula această amendă, pe baza celor scrise mai sus. Unde trebuie să fac contestație?
Vă mulțumesc anticipat,
Bogdan.
De ce spuneţi dvs că nu a recuperat-o sigur doamna Silvia? Eu auzisem că din 2014 nu se mai pot recupera taxele.
Mulţumesc pentru răspuns dl Goe. Sunt sigur că îmi poate aduce adeverinţă de la ANAF în aceeaşi zi.
Salutare, vreau să cumpar un auto de la cineva şi are o copie a taxei în valoare de 4.200 RON + adeverinţă de la ANAF din Iulie parcă. E posibil să fi recuperat el taxa între timp sau e de preferat să îl pun să scoată altă adeverinţă? Mulţumesc!