Salutare, vreau să cumpar un auto de la cineva şi are o copie a taxei în valoare de 4.200 RON + adeverinţă de la ANAF din Iulie parcă. E posibil să fi recuperat el taxa între timp sau e de preferat să îl pun să scoată altă adeverinţă? Mulţumesc!
Din ce ati postat d-voastra, tehnic este foarte posibil sa fi recuperat intre timp taxa! Si va explic cum: decizia curtii de apel care a judecat pricina a fost emisa la o data ulterioara datei adeverintei eliberata de anaf. Si din iulie si pana acum sunt cateva zile.
Era o vreme cand in adeverinta respectiva scria ca taxa a fost recuperata, taxa nu a fost recuperata, dar face obiectului dosarului nr.. aflat pe rolul instantei... sau in a treia varianta scria ca taxa nu a fost recuperata si nici nu face obiectul vreunei cereri de restituire. Cereti-i o adeverinta la zi, dar ar putea dura doua saptamani. Nu-i vina vanzatorului, nici a celor de la anaf, e vina guvernului si mai exact a ministrului finantelor, el a dat ordinul buclucas. In fine... Eu in locul vanzatorului as scoate o alta adeverinta, dar v-as solicita cinci sute de euro avans, pt. ca in cele doua saptamani s-ar putea sa va razganditi si eu as pierde timp si posibili cumparatori. Daca vreti sa vedeti cartea, platiti B-)
Taxa auto 2013
Myhai007
Buna ziua, as dori sa-mi cumpar un logan mcv din 2008 aceasta masina am gasit-o la o firma de leasing inmatriculata deja. Daca as cumpara-o cat mar costa taxa ... (vezi toată discuția)