avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adeverinta anaf pentru vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adeverinta anaf pentru vanzare auto

Cine trebuie sa scoata adeverinta anaf la auto, vanzatorul sau cumparatorul, la achizitia unei masini la mana a doua in Romania? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: catalinnnnnnnnnn , utilizator 12:46, 8 Iulie 2014
vanzatorul, evident...
am sunat la anaf si mi a spus ca adverinta anaf trebuie facuta de cumparator.i am spus ca daca facem cvc si ii dau banii pe masina iar ulterior fac adeverinta eu ca si cumparator iar prin urmare sa constat ca taxa este recuperata at raman cu banii dati? vreau sa cumpar o masina la mana doua din romania si nu vreau sa iau teapa
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2014
catalinnnnnnnnnn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)