avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Activitate uli1

Activitate uli1

procura a fost intocmita cand cumnatul era in viata.
Căutați altă bancă care acceptă să fiți coproprietari.
In urmă cu 12 ani cumnatul meu o împuternicește pe sora lui să înstrăineze în numele lui casa în care acesta locuiește și pe care amândoi au dobândit-o prin moștenire.Cumnatul a decedat de 10 ani și acum sora lui vrea sa înstrăineze casa , unei familii care are grijă de ea. Eu am găsit că o împuternicire este valabilă maxim 3 ani ,doar dacă nu se menționează expres în procură. In document este precizat că , cumnatul o imputerniceste pe sora lui să înstrăineze pt el și în numele lui imobilul , mandatul fiind valabil până la realizarea scopului împuternicirii. Mai este valabilă acest document de acum 10 ani ??
Situatia este următoarea
În urmă cu 12 ani în urma decesului bunicilor, apartamentul a rămas să fie locuit de o nepoată .Nepoata mai are 2 frati cu care moștenesc din partea unui din cei 2 copii ai bunicilor., tatăl lor
Din partea mătușii, (fata bunicilor), există un băiat care are și el dreptul la moștenirea bunicilor (chiar dacă nu avut vre~o afecțiune către cei decedați sau să se fi interesat de ei cât au trăit!
A fost dezbătută moștenirea și legea a specificat părțile nepotul 1/2 iar nepoata cu cei 2 fraţi 1/2
Corect dar profund imoral.
Dacă din momentul dezbaterii moștenirii , nepotul cu 1/2 din masa succesorală, nu a plătit nici o sumă la impozitul pe locuință , dar a primit anual 1/2 din veniturile produse de terenurile date în arenda ce au aparținut defuncţilor, acesta își poate pierde dreptul la moștenire ?
Am auzit de o perioadă de 10 ani în care dacă nu plătești partea ta de impozit, îți pierzi dreptul la partea moștenită în favoarea celor care au plătit.
Este adevărat?
Pentru functionarea legala din punct de vedere al Securitatii si Sanatatii in Munca /Aparare Impotriva Incendiilor de ce documente este necesar?
Doar un contract cu o persoana fizica care are absolvite cursuri in domeniile amintite anterior este destul ?
Cum trebuie sa procedez sa nu ma trezesc cu un control eventual amenda?