avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Activitate andr334cx

Activitate andr334cx

Mulțumesc.
La o a doua notificare mi-au spus ca vor face tot posibilul sa evite pe viitor astfel de situații. Ramane sa vad in noiembrie,cand scadenta va pica din nou luni, ce se va întâmpla.
Buna ziua.
De fiecare data cand ziua scadentei pica Luni (de ex pt februarie si martie -20 ale lunii) banca isi trage banii din cont SAMBATA pe 18.
Am reclamat si au raspuns evaziv si nu am inteles nimic. In contract scrie clar ca doar daca scdenta pica in zi nelucratoare banii se trag in ziua lucratoare anterioara scadentei.
E normal sa traga banii din cont cand vor ei? Prima data cand am observat am crezut ca fac de inima. Vineri aveam bani in cont si sambata cand sa platesc la hn magazin vreo 20 de lei m-am trezit cu fonduri insuficiente.
Mulțumesc
Buna ziua.
Voi încerca sa detaliez cat mai complet situatia cu care ne confruntam in familie pentru a stii in ce pozitie se afla fiecare.
In 2008 tataie, vaduv fiind, s.a casatorit cu o femeie ce avea deja un copil dintr.o casatorie anterioară.
Dupa casatorie tataie si sotia au achiziționat o casa pe care au trecut.o pe numele lui tataie, al soției si a fiicei lui tataie(care, fiica, era vaduva si avea un copil, sa ii spunem G ).
Fiica lui tataie a murit in 2010. Prima intrebare:Cum se imparte partea ei de casa? In mod egal intre tataie, sotie si G?
In 2014 sotia lui tataie a murit. A doua intrebare: cum se imparte partea ei de casa? Egal intre tataie, G si fiul ei? Ma intereseaza, la acest punct, cate procente din casa revin fiecaruia: lui tataie, fiului si lui G. Eu nu am nicio treaba cu calculele de mai sus intrucat sunt fata celui de.al doilea copil al lui tataie, care nu are legătură cu casa . Poate doar in cazul nefericit al decesului lui tataie. In caz de deces, tatalui meu cate procente din casa ii vor reveni?
In speranta ca am detaliat suficient situația, astept cu interes raspunsurile dumneavoastră. Mulțumesc!
Sotul meu nu mai lucreaza din septembrie2014.
Copilul este nascut in decembrie 2013.
In perioada 20 nov- 20 dec 2014, sotul meu va fi legal in concediu de crestere copil. Intrebarea mea este: daca un angajator vrea sa ii faca contract de munca incepand cu 1 dec 2014, nu prea are cum, nu ?