avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal se poate angaja cat timp este in luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal se poate angaja cat timp este in luna obligatorie de concediu crestere copil?

Sotul meu nu mai lucreaza din septembrie2014.
Copilul este nascut in decembrie 2013.
In perioada 20 nov- 20 dec 2014, sotul meu va fi legal in concediu de crestere copil. Intrebarea mea este: daca un angajator vrea sa ii faca contract de munca incepand cu 1 dec 2014, nu prea are cum, nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 17 Noiembrie 2014
In urma modificarilor aduse OUG 111/2010 , o persoana aflata in CCC poate realiza venituri supuse impozitului pe venit in cuantum de maxim 3000 lei pe an calendaristic (maxim 6 ISR), fara sa-i fie suspendata plata indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului berescu_laura berescu_laura buna ziua!Am o interprindere individuala si sunt insarcinata..As vrea sa stiu daca trebuie sa imi suspend activitatea pentru a beneficia de alocatia de ... (vezi toată discuția)
Angajare in concediu de crestere copil CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Buna ziua, am urmatorul caz: o tanara care a terminat 12 clase are un copil de 1an si doua luni si doreste angajare. Nu mai stiu care sunt ultimele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la pfa antel antel Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca PFA-ul meu sa ramana activ atata timp cat sunt in concediul de crestere a copilului. Eu lucrez in ... (vezi toată discuția)