avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Banca retrage banii din cont inainte de scadenta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Banca retrage banii din cont inainte de scadenta

Buna ziua.
De fiecare data cand ziua scadentei pica Luni (de ex pt februarie si martie -20 ale lunii) banca isi trage banii din cont SAMBATA pe 18.
Am reclamat si au raspuns evaziv si nu am inteles nimic. In contract scrie clar ca doar daca scdenta pica in zi nelucratoare banii se trag in ziua lucratoare anterioara scadentei.
E normal sa traga banii din cont cand vor ei? Prima data cand am observat am crezut ca fac de inima. Vineri aveam bani in cont si sambata cand sa platesc la hn magazin vreo 20 de lei m-am trezit cu fonduri insuficiente.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: andr334cx , utilizator 21:04, 21 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc.
La o a doua notificare mi-au spus ca vor face tot posibilul sa evite pe viitor astfel de situații. Ramane sa vad in noiembrie,cand scadenta va pica din nou luni, ce se va întâmpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadenta in week-end DinuX DinuX Buna ziua! Am un contract comercial prin care este stipulat ca in cazul in care termenul scadent de plata cade intr-o zi nelucratoare, atunci acesta se ... (vezi toată discuția)
Intarziere rata siner siner Buna ziua, impreuna cu sotia avem 3 credite (2 in lei si unul in euro) de mai multi ani. Toate 3 creditele sunt facute la aceeasi banca cu care colaboram de ... (vezi toată discuția)
Plata la scadenta a facturilor Petro27 Petro27 Buna ziua, Va rog sa imi dati o solutie pentru urmatorul caz: o factura se achita cu fila cec scadenta la 20 zile (in cazul produselor congelate, cf legii ... (vezi toată discuția)