Buna ziua.
De fiecare data cand ziua scadentei pica Luni (de ex pt februarie si martie -20 ale lunii) banca isi trage banii din cont SAMBATA pe 18.
Am reclamat si au raspuns evaziv si nu am inteles nimic. In contract scrie clar ca doar daca scdenta pica in zi nelucratoare banii se trag in ziua lucratoare anterioara scadentei.
E normal sa traga banii din cont cand vor ei? Prima data cand am observat am crezut ca fac de inima. Vineri aveam bani in cont si sambata cand sa platesc la hn magazin vreo 20 de lei m-am trezit cu fonduri insuficiente.
Mulțumesc
Mulțumesc.
La o a doua notificare mi-au spus ca vor face tot posibilul sa evite pe viitor astfel de situații. Ramane sa vad in noiembrie,cand scadenta va pica din nou luni, ce se va întâmpla.
Scadenta in week-end
DinuX
Buna ziua!
Am un contract comercial prin care este stipulat ca in cazul in care termenul scadent de plata cade intr-o zi nelucratoare, atunci acesta se ... (vezi toată discuția)
Intarziere rata
siner
Buna ziua, impreuna cu sotia avem 3 credite (2 in lei si unul in euro) de mai multi ani. Toate 3 creditele sunt facute la aceeasi banca cu care colaboram de ... (vezi toată discuția)