avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate teren1974

Activitate teren1974

Răspuns la discuția POT CERE DAUNE ?
pai nu am ajutat...puteam beneficia dar cei de la electrica au vazut primii ca i ceva in neregula
Răspuns la discuția RECALCULAREA SULTELOR ?
cazacuioana a scris:

Daca nu s-a achitat taxa de timbru se va anula acel capat de cerere netimbrat. Nu se va lua in considerare. Instanta va face partajarea dupa raportul de expertiza,


da . multumesc dar cine reface calculele ? sau judec se ia numai dupa expertiza si scoate din start valoarea imbunatatirilor calculate si evidentiate de expert ??
Răspuns la discuția RECALCULAREA SULTELOR ?
nu este cazul . judecatorul a spus ca daca nu plateste taxa pierde ce a cerut in cererea reconventionala . eu vreau sa stiu cine reface calculele : trimite la experti sau l face doamna judec
Doamna judecator a cerut plata unei taxe de timbru pentru ceva extinderi - imbunatatiri aduse fara acordul mu , cladirii . Aceasta matusa a mea nu a platit taxa de tmbru . Astazi am luat ultima lotizare - a terenului - si acolo sunt inscrise niste sulte . Acm ce sa fac ? Sa cer refacerea calculelor sau le reface doamna judecator in urma faptului ca matusica nu a platit taxa ??
Un copropr. a declarat in fals faptul ca este singurul mostenitor si astfel a pus stapinire pe bransamentul electric . Eu am facut reclamatie si s-a reziliat contractul de furnizare care era abuziv pe numele coproprietarului . Acum , m-am interesat si trb refacut un plan de prioect , rebransarea casei etc . Am procesul verbal din care rezulta ca s-a debransat casa din vina lor . Eu pot cere despagudiri coproprietarului . Ma costa mult rebransarea casei..........ce fac ?
ASTA E !
Pe o servitute de trecere sunt obligata sa accept o instalatie de alimentare cu apa a unui vecin , sau este numai de trecere ? Sunt obligata sa-i accept utilitati pe terenul meu : apa , stilp pentru sustinerea cablului pt energie electrica ??
Răspuns la discuția REPUNERE PE ROL
Gata ! Este clar ! Pupici !
Răspuns la discuția REPUNERE PE ROL
Este legat de un partaj judiciar . Am cerut demolarea unor constrictii de pe terenul comun si s-a suspendat pina la terminarea aluia cu partajul .
Răspuns la discuția REPUNERE PE ROL
ASA FAC