avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT CERE DAUNE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT CERE DAUNE ?

Un copropr. a declarat in fals faptul ca este singurul mostenitor si astfel a pus stapinire pe bransamentul electric . Eu am facut reclamatie si s-a reziliat contractul de furnizare care era abuziv pe numele coproprietarului . Acum , m-am interesat si trb refacut un plan de prioect , rebransarea casei etc . Am procesul verbal din care rezulta ca s-a debransat casa din vina lor . Eu pot cere despagudiri coproprietarului . Ma costa mult rebransarea casei..........ce fac ?
Cel mai recent răspuns: teren1974 , utilizator 22:47, 26 Noiembrie 2014
Trebuie vazut daca ati fi putut beneficia de acel bransament in loc sa ajutati la desfiintarea lui, nu stiu sa va spun.
pai nu am ajutat...puteam beneficia dar cei de la electrica au vazut primii ca i ceva in neregula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Perioada neacoperita in facturarea energiei electrice monamour monamour Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie putin bizara, ciudata si de neinteles, cel putin pentru mine. Am o garsoniera in carelocuiesc socrii mei, ambii ... (vezi toată discuția)
Decizie corecta a asociatiei de proprietari ? leia leia Suntem trei apartamente pe scara care nu ne-am pus contoare de gaze separat . Deoarece unul din cele trei apartamente are datorii mari la intretinere ... (vezi toată discuția)