avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REPUNERE PE ROL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

REPUNERE PE ROL

Au un proces civil suspendart cu drept de recurs . Daca vreau s-l repun pe rol trb avocat ?
Cel mai recent răspuns: teren1974 , utilizator 18:12, 23 Noiembrie 2014
Cererea puteti sa o faceti si singur daca apreciați ca nu mai subzista temeiurile avute in vedere la luarea acestei decizii de catre instanta.
ASA FAC
In primul rand trebuie sa vedeti pentru ce motive vi s-a suspendat dosarul respectiv, adica ce a scris judecatorul in incheierea de suspendare; apoi incercati sa indepliniti obligatia respectiva care a condus la suspendarea dosarului dvs. si doar in conditiile acestea formulati si depuneti cererea de repunere pe rol, facand si dovada faptului ca v-ati indeplinit obligatia respectiva....in caz contrar, cererea dvs. s-ar putea sa nu aiba niciun efect!
Este legat de un partaj judiciar . Am cerut demolarea unor constrictii de pe terenul comun si s-a suspendat pina la terminarea aluia cu partajul .
Atunci va trebui sa asteptati sa se termine in mod definitiv procesul cu partajul si, doar dupa acest moment, veti putea in mod obiectiv (cu sanse de castig) formula si depune in instanta cerere de repunere pe rol!

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren Ionita84 Ionita84 Buna ziua..Am proces la tribunalul Cluj si este suspendat conform art. 242 pct.2 Cpc.23.03.2012...Am si o expertiza facuta..Va rog sa-mi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela Penty Penty Buna dimineata, tuturor. Va voi expune o problema asa cum mi-a fost expusa si mie si sper ca ma veti putea ajuta cu un sfat: \'\'Tata a deschis un ... (vezi toată discuția)