avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren

Buna ziua..Am proces la tribunalul Cluj si este suspendat conform art. 242 pct.2 Cpc.23.03.2012...Am si o expertiza facuta..Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat tinand cont si de noua lege..Merg mai departe cu procesul..?

Cel mai recent răspuns: Ionita84 , utilizator 14:41, 25 Noiembrie 2014
In mod normal, ar trebui sa faceti cerere de repunere pe rol, motivat de faptul ca nu mai subzista temeiurile avute in vedere la acea data. Numai ca, imi pare cam mult timpul trecut, si ar trebui sa verificati daca nu a fost formulata cerere de constatare a perimarii.
Va multumesc pentru raspuns..Si daca s-ar putea sa se fi perimat, ce as mai putea face..?exista o alta cale prin care sa am o sansa de castig..?(nu neaparat prin instanta)
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
Ionita84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - repunere pe rol Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o citatie pt judecarea perimarii unui dosar. Pe Portal apare ca procesul a fost suspendat in baza art.242 alin.1 pct.2 cpc. Este ... (vezi toată discuția)
Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol respinsa mentine suspendarea cf. art 155 cpc advsys advsys Buna ziua Situatia este urmatoarea avem 2 investiri cu formula exe ale unor BO-uri, instanta la termenele anterioare ne-a solicitat sa depunem BO-uri in ... (vezi toată discuția)