avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate marius8989

Activitate marius8989

Multumesc de raspuns :)
Buna ziua,

As avea o intrebare. Eu am primit o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicarii pedepsei cu o perioada de supraveghere de 2 ani. A fost pentru conducerea sub influenta alcoolului. O sa imi pot recupera permisul de conducere. Intrebarea ar fi :
Ce se intampla daca iau vreo amenda sau mi se i-a permisul pentru neacordare de prioritate, trecere pe rosu si asa mai departe?Se anuleaza cumva amanarea si se executa pedeapsa?

Multumesc.
Răspuns la discuția Amanarea pronuntarii
Multumesc mult
Buna ziua daca s-a amanat pronuntarea in camera preliminara mai trebuie sa ma duc la urmatorul termen sau o sa mi se aduca la cunostinta in scris?

Multumesc.
Multumesc mult.
Eu am recunoscut fapta. Tot la fel se procedeaza? Multumesc
Buna ziua,

Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de judiciare avansate de stat in cuantum de 230 lei. Cand trebuie sa platesc aceste cheltuieli? Maine va trebui sa ma duc cu ceva ca am platit sau dupa ce se va da o sentinta?

Multumesc.
Răspuns la discuția Viza america
Din ce am vorbit cu clientul 3 saptamani o sa stau in state. Deci cred ca cea de 3 saptamani este perfecta. Multumesc de raspuns