avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea pronuntarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea pronuntarii

Buna ziua daca s-a amanat pronuntarea in camera preliminara mai trebuie sa ma duc la urmatorul termen sau o sa mi se aduca la cunostinta in scris?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marius8989 , utilizator 14:47, 3 Februarie 2016
O sa vedeti pe site-ul instantei. Se va fixa apoi termen pe fondul cauzei.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dosar plangere de netrimitere in judecata de la camera preliminara la instanta de fond pitic1991 pitic1991 Am depus o plangere penala de netrimitere in judecata, am avut primul termen la camera preliminara, a ramas in pronuntare, apoi am vazut pe portal ca se amana ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecată în penal Morrgotth Morrgotth Cum se stabilește primul termen de judecată în camera preliminară sau fond in materie penală? Cum putem afla daca s a stabilit acest prim termen ? E ... (vezi toată discuția)
Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)