avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viza america
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viza america

Buna ziua,
Mi-a fost deschis dosar penal pentru alcoolemie la volan. Inca nu am fost chemat nici macar la procuror si trebuie sa plec cu munca pentru 3 saptamani in state.O sa pot primi viza? Mentionez ca de viza se ocupa cei de la firma la care lucrez
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 02:45, 13 Aprilie 2015
da. pentru vize temporare nu se cere cazier (ce fel de viză de muncă vă obține firma pentru 3 săptămâni?)
Din ce am vorbit cu clientul 3 saptamani o sa stau in state. Deci cred ca cea de 3 saptamani este perfecta. Multumesc de raspuns
v-am întrebat de tipul de viză pentru așa ceva nu prea se practică (viză pe 3 săptămâni) cel mai probabil or să vă obțină o viză J sau B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan ContSters213190 ContSters213190 M`au prins baut la volan,acum 3 luni,cu o alcoolemie de 0,42 in aerul expirat si 0,85 in sange pe prima proba,iar pe a doua 0,65,in parcare :D . Pe atunci ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul ... cremene1980 cremene1980 Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul la volan....Am intrat intr-un copac, cu masina personala, fara daune decat asupa masini. aveam ... (vezi toată discuția)
În 2015 am fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. suntem în 2019 și nu am am fost chemat nicăieri, ce aș putea să fac pentru urgentarea dosarului penal? silvan999 silvan999 buna seara! in luna octombrie 2015 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,86 in aerul expirat. Am facut si accident am lovit cateva masini parcate. am ... (vezi toată discuția)