avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate clraca

Activitate clraca

Mulțumesc.
Bună ziua,
Am o rugăminte, dacă mă puteți ajuta cu ce se poate face în următoarea situație. Părinții mei au cumpărat o casa în anul 1974 și am descoperit recent ca terenul pe care este situata casa figurează în CF pe numele vânzătorului, care este cetățean maghiar și despre care noi nu mai deținem nici o informație.
Va mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția nota de lichidare
multumesc mult pt ajutor
Va multumesc mult pt ajutor, Sa inteleg ca ma pot angaja fara acea hartie daca am o diferenta de 6 luni intre un job si celalalt.
Ok, este conditionata angajarea mea la un alt angajator avaind in vedere ca eu am avut o perioada in care nu am lucrat? Il mai ajuta pe angajator acea adeverinta la calcularea unui eventual concediu? Multumesc
Răspuns la discuția Nota de lichidare
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns? Va rog mult.
Multumesc pt raspuns, dar pe mine ma intereseaza daca mai trebuie sa umblu dupa nota de lichidare, deoarece firma la care am lucrat s-a desfintat, iar eu am acea intrerupere in activitate. Ma mai poate ajuta acea nota de lichidare la calculul unui eventual concediu medical sau nu?
Buna ziua,
Am o problema cu nota de lichidare. Am plecat acum cateva luni de la vechiul angajator si nu am primit nota de lichidare si nici o adeverinta unde sa imi fie trecute veniturile. Acum urmeza sa ma angajez la un alt angajator si am nevoie de acea adeverinta. Intrebarea mea ar fi acea adeverinta mai este valabila daca am acea intrerupere de cateva luni?
Multumesc anticipat.