avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate Annc

Activitate Annc

Bună ziua,

Vă contactez în legătură cu o problemă și anume: vânzarea unui imobil achiziționat prin programul Prima Casă.

Știu că un astfel de imobil nu se poate înstrăina în primii 5 ani de la achiziționare, însă am aflat că poate fi posibil acest lucru printr-un document eliberat de Ministerul Finanțelor Publice.

Vă rog să-mi spuneți care este procedura în acest sens, ce documente trebuie prezentate.

Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!
Mulțumesc!

Cu considerație,
Anca Țapu
Bună ziua,

Sunt angajată de 7 luni cu contract individual de munca pe perioada nedeterminată iar la sfarsitul lunii voi primi decizia de concediere ca urmare a desființării postului. Voiam să știu dacă am dreptul la plata zilelor de concediu aferente lunilor lucrate întrucât până acum nu am avut nicio zi de concediu.
Astept raspunsul dumneavoastră!
Multumesc!
Bună ziua,

Am și eu o intrebare referitoare la locurile de parcare pentru chiriasi in Bucuresti și anume:

Care este procedura, ce documente trebuie depuse și unde trebuie depuse documentele pentru a putea beneficia de un loc de parcare dacă sunt chirias in Bucuresti.

Astept raspunsul dumneavoastră!
Multumesc anticipat!
Bună ziua,

Știți care este procedura de redirecționare a impozitului pe profit către ONG-uri?




Buna ziua!

Ieri am semnat contractul de munca; este vorba de un loc de munca subventionat pentru absolventii 2014 cu studii superioare.

De aceea am cateva nelamuriri:
1. sunt somer indemnizat, trebuie sa renunt la somaj, dar vreau sa stiu daca pot beneficia in continuare de suma egala cu indemnizatia de somaj pe perioada pt care ar fi trebuit sa primesc somajul daca nu ma angajam. Si ce acte trebuie sa fac pentru asta?

2.pot primi si prima de incadrare daca societatea angajatoare se afla la 49,9 km fata de domiciliul meu din cartea de indentitate, desi prestarea muncii are loc la un alt sediu aflat la o distanta mai mare de 50 de km. Si ce trebuie sa fac ca sa obtin acest beneficiu? Cum demonstrez asta? Prin contractul de munca sau printr'o adeverinta data de angajator in care se specifica unde imi desfasor activitatea?

Va multumesc!

Buna ziua!
Am si eu o intrebare referitoare la facilitatile pe care le au absolventii 2014 care se incadreaza in munca pe perioada primirii indemnizatiei de somaj.
In ce conditii voi beneficia de prima de instalare daca voi incepe sa lucrez in alta localitate decat cea de domiciliu si voi locui in chirie in orasul in care muncesc? Cum dovedesc ca mi-am schimbat domiciliul in fata organelor teritoriale de ocupare a fortei de munca?
Va multumesc.