avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... LOCURI DE PARCARE PENTRU CHIRIASI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

LOCURI DE PARCARE PENTRU CHIRIASI

Bună ziua,

Am și eu o intrebare referitoare la locurile de parcare pentru chiriasi in Bucuresti și anume:

Care este procedura, ce documente trebuie depuse și unde trebuie depuse documentele pentru a putea beneficia de un loc de parcare dacă sunt chirias in Bucuresti.

Astept raspunsul dumneavoastră!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 17:57, 26 Ianuarie 2015
Primaria de sector poate acorda taloane de parcare, contracost, intr-o zona apropiata domiciliului dvs. acolo unde sunteti chirias (cu viza de flotant).
Incercati la Serviciul Parcari, din cadrul Primariei de Sector, dar trebuie sa aveti dovada inchirierii (contractul inregistrat la Circa Financiara), dar ce este cel mai important, sa existe locuri de parcare libere, ceea ce nu cred, oricum incercati, iar daca nu sunt locuri libere sunteti trecut pe o lista de asteptare si in cativa ani poate va vine randul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ariadnalorena ariadnalorena Buna! Am si eu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat. Am inchiriat un apartament in Timisoara dar nu stau decat 3-4 zile pe saptamana, nu as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot obtine loc de parcare d47 d47 Buna ziua, Se poate face cerere pentru atribuirea unui loc de parcare cu contractul de inchiriere al apartamentului (sunt chirias)? Si daca da, cerere o pot ... (vezi toată discuția)
Atribuire loc parcare pentru alta adresa decat cea din ci (proprietar) eve25 eve25 Buna ziua, Am depus o cerere pe site-ul primariei de sector pentru atribuirea unui loc de parcare (momentan este nealocat). Am actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)