avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate davidioana

Activitate davidioana

Buna ziua.. Sunt intr o situatie putin neobisnita. Am terminat o facultate de 4 ani in cadrul UMF Bucuresti,la buget in toti anii...si am inceput alta,tot in UMF, dar Medicina Dentara de data asta.. sunt anul 2 si dupa medii,am intrat la buget...dar eu nu mai pot beneficia de buget,fiind a doua fac...si fiind in cadrul aceleiasi universitati am inteles de la fosti studenti ca se face o reducere de taxa..nu se mai plateste integral in cazul acesta! ma puteti ajuta cu vreo lege in care sa se specifice exact asta? ca nimeni nu stie nimic,nici secretariatul si nici rectoratul..Multumesc mult!
Buna ziua! Am primit de la ANAF o instiintare ca sunt datoare 468 de lei pentru neplata contributiei de asigurari sociale de sanatate din anul 2012. mentionez ca din 2010 pana in 2014 am fost studenta si nu am realizat alte venituri! tocmai am citit intr un ziar ca a fost o neintelegere,si ca 28.500 de oameni din judetul Prahova au primit acest plic cu suma de 468 lei de restituit! ce pot face in acest caz?? mi se pare aberant sa mergem toti acesti oameni sa facem o contestatie cand e foarte clar ca ANAF ul a gresit! multumesc anticipat!
Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 al facultatii de Medicina Dentara,Bucuresti si am o problema cu una din doamnele profesoare. am avut curajul sa intreb de ce mi a pus o nota asa de mica la o lucrare si dansa le a transmis colegilor ca va fi vai de mine la examen... stiu ca e dreptul meu ca student sa aflu de ce am luat o nota atat d mica,avand in vedere ca am facut destul de mult din lucrare. am mers la domnul decan,dar nu am rezolvat absolut nimic,a zis ca e problema catedrei pe care o conduce dansa. as dori sa stiu daca in instanta as avea castig de cauza si pe ce motiv as putea sa ajung in instanta cu dansa? e foarte pornita sa ma lase restanta, m a amenintat in mai multe randuri....