avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... O doamna profesoara care abia ma asteapta la examen
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

O doamna profesoara care abia ma asteapta la examen

Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 al facultatii de Medicina Dentara,Bucuresti si am o problema cu una din doamnele profesoare. am avut curajul sa intreb de ce mi a pus o nota asa de mica la o lucrare si dansa le a transmis colegilor ca va fi vai de mine la examen... stiu ca e dreptul meu ca student sa aflu de ce am luat o nota atat d mica,avand in vedere ca am facut destul de mult din lucrare. am mers la domnul decan,dar nu am rezolvat absolut nimic,a zis ca e problema catedrei pe care o conduce dansa. as dori sa stiu daca in instanta as avea castig de cauza si pe ce motiv as putea sa ajung in instanta cu dansa? e foarte pornita sa ma lase restanta, m a amenintat in mai multe randuri....

Alte discuții în legătură

Abuz profesor universitar Mari.Maria2009 Mari.Maria2009 Sunt studenta la o facultate de stat, unde exista o doamna profesoara care considera ca, picand cat de multi studenti, isi dovedeste calitatile profesionale. ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog Obliterate Obliterate Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi ... (vezi toată discuția)