avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... A doua facultate in aceeasi universitate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

A doua facultate in aceeasi universitate

Buna ziua.. Sunt intr o situatie putin neobisnita. Am terminat o facultate de 4 ani in cadrul UMF Bucuresti,la buget in toti anii...si am inceput alta,tot in UMF, dar Medicina Dentara de data asta.. sunt anul 2 si dupa medii,am intrat la buget...dar eu nu mai pot beneficia de buget,fiind a doua fac...si fiind in cadrul aceleiasi universitati am inteles de la fosti studenti ca se face o reducere de taxa..nu se mai plateste integral in cazul acesta! ma puteti ajuta cu vreo lege in care sa se specifice exact asta? ca nimeni nu stie nimic,nici secretariatul si nici rectoratul..Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in anul 2020 am terminat facultatea de matematică ... Andreiion22 Andreiion22 Buna ziua!In Anul 2020 am terminat Facultatea de Matematică și Informatică Babeș-Bolyai din Cluj, unde am facut 4 ani la buget.Acum as dori sa ma inscriu ... (vezi toată discuția)
Studii universitare cu taxa libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Revin la vechiul meu of : doresc sa stiu care sunt conditiile in care un student in anul I, la UMF Iasi, medicina generala, admis in vara lui ... (vezi toată discuția)