avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Memeu86

Activitate Memeu86

Buna. ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt in comisia de disciplina....si am o sesizare . Doi colegi s au certat si s au jignit reciproc cu martori. Tin sa va spun ca cearta a fost in institutie dar in afara orelor de program. Tb sa o iau in calcul?
daca se mai poate o lamurire, va rog mult......se face un alt act de vanzare-cumparare? sau poate fi adaugat cumva ?
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Pe casa si curtea mea am un contract de vanzare-cumparare de la parintii mei, cu clauza de uzufruct, contract incheiat inaintea casatoriei. M-am casatorit de 5 ani si as vrea sa il trec si pe sot in acte. cum as putea sa procedez? ce posibilitati exista? sau exista vreo posibilitate sa trec direct copilului de 3 ani si noi sa fim trecuti ca si tutori? va rog sa ma ajutati cu un raspuns. multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Supliment insertie
Multumesc frumos!
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt in concediu de maternitate. Vreau sa stau cele 126 de zile care se implinesc la sfarsitul lunii ianuarie. Intrebarea mea este : ma pot intoarce direct la serviciu si sa primesc supliment de insertie? Fara a mai intra in crestere copil.
Mi s a suspendat permisul pt o luna de zile, am dat in judecata.....deocamdata am iar permis. Am 2 intrebari: 1. Daca plec in strainatate si se judeca dosarul si pierd, cum aflu, sau ce se intampla cu mine acolo, in strainatate? Cum predau permisul? 2. Dupa ce i am dat in judecata si a trecut o perioada fara sa se judece dosarul, pot preda permisul si sa execut perioada de suspendare din momentul predarii fara sa mai astept judecata dosarului?
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt sofer la o institutie de stat. mi-au dat fisa postului din care reiese ca daca lovesc masina trebuie sa o repar. intrebarea mea este , o institutie de stat nu este obligata sa faca asigurari casco la masini. precizez ca inainte am fost sofer la o primarie, la care am avut casco la toate masinile. va multumesc.
Răspuns la discuția functie executie
Multumesc.
Răspuns la discuția functie executie
Nu am spus ca este sau nu scris in fisa postului, intrebarea mea era de fapt dc se poate intr o functie de executie astfel de atributii.
Răspuns la discuția functie executie
Multumesc . Nu pot avea acces la fisa de post dar nu cred ca se poate un insp de spec la un compartiment nou inventat sa dea ordine. Noi executam , suntem functii de executie si cred ca asa ar tb si resp insp de spec.