avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... asigurare casco masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

asigurare casco masina

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt sofer la o institutie de stat. mi-au dat fisa postului din care reiese ca daca lovesc masina trebuie sa o repar. intrebarea mea este , o institutie de stat nu este obligata sa faca asigurari casco la masini. precizez ca inainte am fost sofer la o primarie, la care am avut casco la toate masinile. va multumesc.

Alte discuții în legătură

Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)
Impunere de plata bogman bogman buna seara la toti utilizatorii, sunt nou pe aici pt. ca ma lovesc de o problema si caut un sfat.Lucrez la o firma de distributie de produse petroliere ca ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)