Buna ziua. Am un client care m-a rugat la două facturi sa imi plateasca cu op si a venit starea de urgență și s-a tot scuzat că nu poate să plătească deoarece si-a suspendat activitatea. După Paște si-a reluat-o dar mi-a platit doar u00 de lei din 3.000. În ultimele două săptămâni si-a inchis magazinul si atelierul si a dispărut totul din ele. Si-a inchis si telefonul, trimițând mesaj ca in calitate de administrator isi ia toata vina, rugandu-ne sa il mai asteptam pana va reuși să rezolve cu plățile. Mie imi este clar ca ne-a tras teapa la mai multi furnizori. Dati-mi va rog un sfat cu. Sa recuperez banii, menționând că nu am nici un contract cu firma respectivă. Va multumesc.
Deci sa înțeleg că banca are voie să mă lase fără tot salariul? Fără minimumul necesar de supraviețuire? Refuz să cred că în 2017, se poate face așa ceva
Mie mi se pare un abuz clar
Bună seara. Am un card de cumpărături și un card de salariu la Banca Transilvania. Am tot amânat plata la cardul de cumpărături, iar luna trecută m-au anuntat că o să îl închidă daca nu plătesc minimum de plată. Am spus că voi plăti, dar tot nu am făcut-o. Acum două săptămâni mi-au spus că dacă nu plătesc voi fi dator cu toată suma de bani datorată. Le-am spus că îmi intră salariul pe data de 5, dar mi-au spus că va fi prea târziu. Vineri mi-a intrat salariul
Duminică, luandu-mi soția și copilul nou-născut de la maternitate, m-am oprit să scot bani să iau medicamente și cele necesare pentru un copil nou-născut. Soldul era zero. Am sunat astăzi și într-adevăr mi-au luat banii de pe cardul de salariu. Le-am spus că îmi vreau banii înapoi dar au zis că nu se mai poate. Spuneți-mi ce e de făcut în cazul acesta? Sunt fără bani, am facturi de plătit, chiar nu știu ce să fac. Va mulțumesc
In urma unui proces intentat de mine catre politia judetului Brasov, am obtinut o pronuntare oozitiva in data 17 iunie 2014. Astazi 03.12.2014, am primit prin posta o comunicare cu un recurs atasat din partea inspectoratului de politie. Din cate vad pe internet, am doua dati de recurs 17.10.2014 si 24.10.2014. Se poate face recurs dupa 4 luni? Va multumesc mult de raspuns. Maine deja trebuie sa ma prezint cu actele la judecatorie